Rentsafe voor vastgoedprofessionals

De Rentsafe Inspector verzorgt een snelle, duidelijke check-in en check-out rapportage van iedere huurwoning.

Werk sneller en efficienter.

Met behulp van de Rentsafe Inspector wikkel je het inspectieproces sneller af.

Voorkom conflicten.

Door de gestandariseerde inspectie voorkom je conflicten bij de borgafhandeling.

Gecentraliseerde afhandeling.

Renstafe Inspector is de standaard voor een goede inspectie. Via het dashboard kunnen taken gemakkelijk overgedragen worden zonder kwaliteitsverlies. Alle digitale dossiers op één plek.

De Rentsafe Inspector

Ontstaan uit de dagelijkse praktijk, Rentsafe Inspector is bij uitstek geschikt voor makelaars en verhuurprofessionals.De vrije sector huurmarkt groeit snel en technologie speelt een steeds belangrijkere rol. Een papieren check-in/out is niet meer van deze tijd, stap over naar de Rentsafe Inspector.

Bespaar tijd en moeite, geniet van maximale ondersteuning.
De Rentsafe Inspector is ontwikkeld om maximale ondersteuning te bieden bij inspectiewerkzaamheden. Na het openen van een account bestaat er de mogelijkheid je bedrijfslogo toe te voegen, dit logo staat in het gehele inspectierapport duidelijk vermeld. Alle informatie wordt bij het uitvoeren van de check in en out direct verwerkt. Het rapport kan direct verstuurd worden naar belanghebbenden. Geen losse papieren, geen aparte camera en geen invulwerk als je terug bent op kantoor. Je bespaart niet alleen tijd en moeite, met de Rentsafe Inspector voorkom je conflicten en onduidelijkheden bij eventuele schade. De Rentsafe Inspector bied je efficiëntie, duidelijkheid en professionaliteit.


meer info

Bereid inspecties voor met het Rentsafe dashboard

Via het Rentsafe dashboard kan je inspecties voorbereiden en doorsturen naar de werknemer die de inspectie moet uitvoeren. De inspecties worden volledig en uniform ingevuld. De huurder kan eventuele schade aan het dossier toevoegen, bij het voorbereiden van de check out kunnen hier alvast maatregelen voor getroffen worden.

Een goede voorbereiding is het halve werk.
Bereid inspecties voor zodat de medewerker die de inspectie uitvoert nog sneller klaar is met het opmaken van het rapport.

Uw inspectierapporten veilig opgeslagen.
De inspectierapporten worden opgeslagen op een beveiligd deel van de server en zijn op ieder gewenst moment op te vragen.

Uw inspecties in één oogopslag.
Op het Rentsafe dashboard is te zien hoeveel inspecties er nog gedaan moeten worden, wanneer en door wie. Daarnaast kun je de inspecties doorsturen naar andere medewerkers zodat zij deze op hun tablet kunnen afhandelen.

Energiekosten overzichtelijk en accuraat

Bij bedrijven en expats wordt er vaan gebruik gemaakt van een contract inclusief voorschot voor energie. Het vergt na afloop van de huurperiode veel administratief werk om deze kosten te specificeren en inzichtelijk te maken. De "Rentsafe Energiecalculator" is een tool die gemakkelijk in gebruik is en snel een accuraat overzicht geeft van de totstandkoming van de bedragen.

Ingebouwd in de Rentsafe Inspector.
Maak je als makelaar gebruik van de Rentsafe Inspector, dan wordt het energieverbruik automatisch in het eindoverzicht meegnomen.

Ga naar de Rentsafe Energiecalculator