Rentsafe voor relocators

De Rentsafe Inspector verzorgt een snelle en duidelijke check-in en check-out rapportage van iedere huurwoning.

Werk sneller en efficienter.

Met behulp van de Rentsafe Inspector wikkel je het inspectieproces sneller af.

Voorkom conflicten.

Door de gestandariseerde inspectie voorkom je conflicten bij de borgafhandeling.

Gecentraliseerde afhandeling.

Renstafe Inspector is de standaard voor een goede inspectie. Via het dashboard kunnen taken gemakkelijk overgedragen worden zonder kwaliteitsverlies. Alle digitale dossiers op één plek.

Voor Relocators

Voor iedere relocator is de Rentsafe Inspector een rots in de branding, verschaft duidelijkheid daar waar nodig en voorkomt discussie. Als belangrijke schakel tussen opdrachtgever, veelal een multinational en de makelaar, is het de taak van de relocator om het hele verhuurproces te coördineren en te controleren.

Een overzichtelijk digitaal archief
Alle betrokkenen bij de verhuurder woning krijgen toegang tot een eigen Rentsafe webomgeving. Hier wordt het inspectierapport opgeslagen en kunnen huurder en verhuurder, tijdens de verhuurperiode, opmerkingen plaatsen die voor de check-out van belang zijn. Deze meldingen worden tijdens een check-out vervolgens als mededeling in de Rentsafe Inspector opgenomen.

De Rentsafe Inspector

Veel relocators begeleiden hun klant bij de check-in van een woning en maken een eigen inspectierapport op. Met onze unieke app, nemen we dat werk uit handen. Rentsafe biedt niet alleen een tool om op eenvoudige wijze een goede en gestandaardiseerde opnamestaat van de woning te maken, maar geeft meteen de mogelijkheid om bij de check-out tot een snelle en objectieve borgberekening te komen. Dit voorkomt discussies. Rentsafe Inspector maakt het eenvoudig een check-in of check-out door een ander te laten doen en toch goed op de hoogte te blijven. Door je mail adres in te vullen ontvang je direct na de inspectie een rapport in je mailbox.

meer info

Energiekosten overzichtelijk en accuraat

Bij bedrijven en expats wordt er vaan gebruik gemaakt van een contract inclusief voorschot voor energie. Het vergt na afloop van de huurperiode veel administratief werk om deze kosten te specificeren en inzichtelijk te maken. De "Rentsafe Energiecalculator" is een tool die gemakkelijk in gebruik is en snel een accuraat overzicht geeft van de totstandkoming van de bedragen. De Rentsafe Energiecalculator maakt het mogelijk op eenvoudige wijze de energieberekening die u heeft gekregen van een makelaar, vastgoedbeheerder of eigenaar te controleren.

Ga naar de Rentsafe Energiecalculator